Rólunk

Bemutatkozik az Unnamed Promotions

Az első olyan ügynökség, ahol dobozolt megoldások helyett az egyedi igények és személyre szabott kampányok kivitelezése a cél.

Több mint 10 éves online marketing ügynökségi tapasztalatunk során azt láttuk, hogy a legtöbb ügynökség saját működését stabilizálja akkor is, ha az az ügyfeleinek nem előnyös. Csak hosszútávra szerződnek és sablonmegoldásokat kínálnak. Mi hisszük, hogy máshogy is lehetünk sikeresek: úgy, hogy ügyfeleinket segítjük sikerhez. Csak azt és akkor nyújtjuk, amikor arra szükség van. Nem kell évekre elköteleződni mellettünk, és nincsenek rejtett költségek a velünk való együttműködés során.

Egyedi igényekre szabott, profi közösségi média megoldásokat kínálunk az összes olyan platformon, ahol itthon aktív közönség található. Szolgáltatásaink kiterjednek TikTok, Meta (Facebook, Instagram), Google (YouTube), Spotify, Pinterest és Twitter platformokra. 

Az ügynökséget 2021-ben indította útjára a WMMD azzal a céllal, hogy partneri kiadványainak kiemelt promóciós lehetőségeket biztosítson. Az eltelt évek azonban rámutattak, hogy időszakos promóciókra nemcsak a zeneiparban, és nemcsak a WMMD partnereinek van szüksége, így a szolgáltatások a teljes magyar piac számára elérhetővé váltak – 2023-tól Unnamed Promotions márkanév alatt, online marketing ügynökségi tapasztalattal rendelkező cégvezetés mellett. Mert akkor vagyunk boldogok, ha az ügyfeleink is azok.

WM Music Distribution